fbpx

ADX Digital Agency

Agenție de Social Media și SEO

Condiții Generale pentru utilizarea aplicației DigitalAgency.Workplace.com

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea aplicației digitalagency.workplace.com și/sau a oricarei pagini a acesteia sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați platforma online: digitalagency.workplace.com

DESCRIEREA SERVICIILOR

Platforma online DigitalAgency.Workplace.com vă va pune la dispoziție informații, modalități de cumunicare și de colaborare cu angajații firmei ADX Digital Agency srl, cu clienții acesteia dar și cu alți colaboratori independenți.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a platformei online DigitalAgency.Workplace.com de către membrii înregistrați. Accesând și navigând în această platformă online, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI PLATFORMEI ONLINE DIGITALAGENCY.WORKPLACE.COM

S.C. ADX Digital Agency srl (denumită în continuare ADX DIGITAL AGENCY), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

ADX DIGITAL AGENCY deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți informații în afara platformei, să vindeți informații, să contactați direct angajații sau clienții firmei ADX Digital Agency srl în scop comercial, de afaceri sau de colaborare fără acceptul scris din partea ADX DIGITAL AGENCY.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în această platformă online sunt proprietatea ADX DIGITAL AGENCY , care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura platformei în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al platformei online DigitalAgency.Workplace.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la proiecte, strategii, conținut și alte informații sunt deținute de ADX DIGITAL AGENCY. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului în orice alt scop în afara platformei fără confirmarea scrisă din partea ADX DIGITAL AGENCY.

Accesul și utilizarea platformei online DigitalAgency.Workplace.com sunt gratuite și au scopul de a oferi informații, modalități de cumunicare și de colaborare cu angajații firmei ADX Digital Agency srl, cu clienții acesteia dar și cu alți colaboratori independenți.

Informațiile prezente în platforma online DigitalAgency.Workplace.com sunt de interes general și în scop colaborativ și sunt puse la dispoziția membrilor în mod gratuit. Prin termenul „membru” al acestei platforme se întelege orice persoana fizică sau juridică care a fost invitată de către noi să acceseze platforma online DigitalAgency.Workplace.com în scop colaborativ. Puteți copia și tipări conținutul existent în platformă pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul platformei online DigitalAgency.Workplace.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților ADX DIGITAL AGENCY.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, strategiilor de lucru, produselor și serviciilor ADX DIGITAL AGENCY. ADX DIGITAL AGENCY nu va acorda nicio garanție referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a platformei;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea platformei;
– inexistența pe platformă a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ADX DIGITAL AGENCY nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea platformei DigialAgency.Workplace.com
Toate informațiile prezentate în platformă cu privire la produsele ADX DIGITAL AGENCY, prețuri, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul platformei nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea ADX DIGITAL AGENCY în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul platformei online DigitalAgency.Workplce.com, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea DigitalAgency.Workplce.com nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

DigitalAgency.Workplce.com nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumarilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul platformei DigitalAgency.Workplace.com vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ADX DIGITAL AGENCY, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor membrilor platformei, informațiile solicitate prin intermediul acestei platforme vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Platforma DigitalAgency.Workplace.com poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ADX DIGITAL AGENCY utile în legatură cu conținutul platformei sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ADX DIGITAL AGENCY nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere din platforma DigitalAgency.Workplace.com.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI COLABORATIVE

Orice persoană care accesează platforma colaborativă DigitalAgency.Workplace.com și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestei platforme își manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ADX DIGITAL AGENCY; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ADX DIGITAL AGENCY a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate; alte activități întreprinse de ADX DIGITAL AGENCY si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ADX DIGITAL AGENCY va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestei platforme constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea platformei și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul sectiunii Contact din site-ul web: www.adx.ro/contact